¿Comencem?

Anem a intentar des d'este blog, com no, donar les meues opinions i pareixer de les cosetes que mes o menys m'interessen, fent us de la meua vulgar llengua valenciana. Llengua que intentaré escriure-la en la meua millor intencio, en Les Normes d'El Puig. Aço no vol dir que yo siga un expert en estes normes, i la forma que escric es correcta segons elles, com he dit, es la meua intencio, per aixo que coneixedors d'esta norma, qualsevol correccio serà ben rebuda.
I clar, vosatres visitants d'este espai d'opinio voldreu saber mes o menys de que va tot aço, que son eixes cosetes que m'interessen... be, lo que m'interesa es la cultura i llengua valenciana i des d'este espaiet en internet vaig a donar com he dit, la meua opinio, sobre els atacs que tant cultura i llengua rebren dels nostres APE's (Amiguets de Punyala per l'Esquena). Intentaré com a meta personal, posar tots el dies, encara que siga chicoteta, una opinio i aixina de pas millorar l'escritura que gran falta me fa ;) . I per hui me despedixc, que tingau tot lo mon bon dia...

Comentaris:
Felicitats per la teua bitacora. Espere que et vaja molt be d' ara en avant.

Per cert, com dius que les correccions son benvingudes:

tingueu--> tingau
de paso --> de pas
despedisc---> despedixc.

Anim i un fort abraç, valencianiste!
 
Moltes gracies Ferrer, per el teu soport i anims. I dir-te que aço preten ser una "copia" de lo que tu ya fas, pero clar, des del meu punt de vista.

Les correccions estan fetes, gracies de nou.
 
"Moltes gracies Ferrer, per el teu soport i anims. I dir-te que aço preten ser una "copia" de lo que tu ya fas, pero clar, des del meu punt de vista".

Em sent honrat.
 
Publicar un comentario

<< Inici

Este espai gracies a Blogger