Terrorisme politic

Des de fa ya prou de temps, cert partit politic catalaniste en sucursal en Valencia, oferix un conjunt d'activitats ludico-fascista-terroristes prou sugerent, pero en una unica finalitat per als participans: que es convertixquen en catalanistes. Este partit i sucursal (ERC i ERPV), promouen per a jovens uns campaments de capacitacio fascista-terrorista-catalanista, en la que com he comentat ades la meta final, es promoure la catalanisacio fascista per tot arreu. Els organisadors d'estes activitat, esperen dels jovens participants, que es facen activistes del moviment catalanista i fer naixer o creixer en els participants el odi a tota persona que no pense com ells i sobre tot als valencianistes, que per ad ells son tots blaveros i volen impedir el somni de la Gran Catalunya e imaginaris Països Catalans. A les personetes captades en els seus experiments concienciadors nazis, se'ls subenciona o premia cada volta que participen en actes catalanistes en terres valencianes; manifestacions, grafitis dels PPCC, canvi de senyals de trafic, concerts, exposicions, concursos, llibres, radio, associacions culturals, etc. Un conjunt ilimitat de possibilitats per a promoure la seua idea fascista: una llengua, un païs o millor dit ya hui en dia: tot es català, si no es català no existix. I per supost dins d'este joc catalaniste, la violencia en forma de terrorisme es lo mes premiat, recordem els atacs contra les seus de CV, com aixina mes greu, atac a persones directament. Tindrem que anar molt en conter de qualsevol contacte que pogam tindre en estes personetes, perque simplement la mes inofensiva i graciosa paraula che, o fer us sistematic de diminutius que mos caracterisa, els pot fer rabiar salvajement, i arrivar fins i tot a agredir-mos. Lo que no conseguixc entrendre, es com estos nius de fascisme, no son perseguits pel govern. Esta cosa que fan, i mil mes, i que els senyorets no ho entenem ... No volim ser com vosatros, mai mos fareu catalans

Comentaris:
Collons... tot anticatalanisme, què no saps escriure altra cosa?
 
El rentat de cervells està fent molt de mal en les ments mes debils com les de "el rabosa".

Ara be, que les tesis "progressistes" del catalanisme les coneixem tots. No es res de nou. Ya ho digue Hitler en el seu dia: "En Austria parlen alema, son alemans". Joan Fuster, un digne succesor de les tesis hitlerianes.


M' alegre molt de que hages tornat a la carrega Chich. Estaves desaparegut en combat.
 
Ferrer, no sé qui m'haurà rentat el cervell. Potser l'institut que em nega el dret a la línea en valencià? Potser Canal 9 amb la seua manipulació?

Perquè a mi me pareix que no, ans el contrari, he obert els ulls.

I tu, aprenent de Goebbels no vages tergivensant els fets perquè tu saps que el cas de Hitler i Austria no té res a vore amb l'intel.lectual de Joan Fuster, que te supera a tu amplament i al teu únic mig-intel.lectual, Xavier Casp.

I tem, perquè vosaltres s'aneu fent vells i algún dia morireu mentre que els jóvens som el futur.
 
al animalet "el rabosa":

Clar que m'agradaria, es mes, escric atres coses, pero si tu saberes lo que fot que escrigues, un poemeta, i que te diguen que es català... un conte i que te diguen que es català ... un sainet, i que te diguen que es català ... en fi, son els teus amiguets els que m'obliguen a defensar-me, que mogen a Catalunya i que mos dixen en pau, i voras com no me queixe mes. Una coseta mes, no me digues anticatalaniste, preferix valencianiste, que es lo que soc, i estic en contra de tots els que m'ofeguen.

Sobre el atre comentari que has posat, fer-te unes quantes aclaracions: llinea en català, es lo que se dona en molts instituts i sobre Canal 9 i totes les institucions publiques Peperes son catalanistes ... ¡¡si estas en un riu de merda catalanista!! ¿¿¿¿¿encara te queixes????, ya vec lo poc que veus. I sobre el teu amic fuster, ¿¿si eres tant jove com es que el coneixes tant?? i supose que Enric Valor es un gran escritor per a tu ... en fi, qui no se contenta es perque no vol ...
 
ferrer:

no patixques, encara que calle, trame...
 
En la meua curta vida ja he vist diverses vegades eixos arguments. Es que mire vosté, en l'escola ensenyen català i com jo pense que no és la mateixa llengua doncs duc a linea en castellà i eduque al meu fill en castellà. No m'importa parlar en castelà, i clar així no em discriminen a pesar de que eixa llengua està destroçant el valencià peròs que me diguen que compartisc llengua amb els veïns dels nord és una ofensa per a mi...

Doneu pena, digueu valencianisme i l'únic que féu és anticatalanisme. Els catalans ací no tenen cuasi poder en canvi els castelano-espanyols ens governen, però no passa res, estic orgullós de ser espanyol.

Sort que cuasi tots sou uns vells amargats i ignorants i més prompte o més tard desapareixereu, el problema és que potser per a aleshores el valencià no existisca perquè no l'haureu haver deixat normalitzar-se.
 
Adolf Hitler: "En Austria parlen alema, son alemans".

Joan Fuster: "Al País Valencià parlen catala, son catalans".

L' unica diferencia entre lo que diu Hitler i Fuster es que en Austria sí es parla alema pero en Valencia no es parla catala. Per lo demes... tot igual.
 
En la meua curta vida ja he vist diverses vegades eixos arguments. Es que mire vosté, en l'escola ensenyen català i com jo pense que no és la mateixa llengua doncs duc a linea en castellà i eduque al meu fill en castellà. No m'importa parlar en castelà, i clar així no em discriminen a pesar de que eixa llengua està destroçant el valencià peròs que me diguen que compartisc llengua amb els veïns dels nord és una ofensa per a mi...

AIXO NO ES NECESSARIAMENT SER ESPANYOLISTE. AIXO SE DIU DECANTAR-SE PEL MAL MENOR.

Doneu pena, digueu valencianisme i l'únic que féu és anticatalanisme. Els catalans ací no tenen cuasi poder en canvi els castelano-espanyols ens governen, però no passa res, estic orgullós de ser espanyol.

NO SOM MOSATROS ELS ANTICATALANISTES. SOU VOSATROS ELS ANTIVALENCIANS.

Sort que cuasi tots sou uns vells amargats i ignorants i més prompte o més tard desapareixereu, el problema és que potser per a aleshores el valencià no existisca perquè no l'haureu haver deixat normalitzar-se.

UN APUNT: DES DE QUE ES DONA CATALÀ EN L' ESCOLA, EL NUMERO DE CASTELLAPARLANTS S' HA DISPARAT. ¿SERA PER QUE QUASI NINGU S' IDENTIFICA EN EIXE CATALA ARTIFICIAL I ORTOPEDIC QUE VOLEU FER PASSAR PER "VALENCIÀ"?
 
mira "el rabosa":

1- teoria teua: "quatre vells" -> fals, personalment tin 26 anys

2- teoria teua: "el castellà està destrossant el valencià" -> fals, es de la voluntat del poble parlar una llengua o atra, i si una llengua mor, es perque "el poble", la dixa morir. Ya veus que durant molt de temps, s'ha intentat que la gent no fera us de la llengua valenciana, per impossicions del poder, hui en dia, lo que se vol fer es practicament lo mateix, matar al valencià i impossar el català, no ha cambiat res, pero igual que feren abans, "el poble" no la dixarem de parlar, perque es la nostra voluntat, la nostra llengua valenciana.

3- teoria teua: "el valencià" -> perque reiteres una i mil voltes, "el valencià", quant segons tu, no existix, es un simple sinonim, i en proces de desus. Ya parles d'una cosa irreal, aixina que de moment no tens credibilitat.

4- teoria teua: "normativisacio" -> els valencians hem tingut molt abans que els catalans propostes de normativisacio per a la nostra benamada llengua valenciana, i hui en dia contem en les Normes d'El Puig, i personalment intente seguir-les, igual com molta gent que veu en les normes catalanes, exageradament artificioses per a la llengua valenciana.

5- teoria teua: "disco rallat" -> t'han adiestrat be, deuen sentir-se orgullosos els teus "concienciadors n(c)az(t)is". I per suposts, no ser per quina rao, consideres que les fonts que consultes son "veritables" i les meues son "adulterades", es mes, no perds ni un segons, en intentar escoltar res que no siga lo que tu creus com a "veritat", aixo es sintoma "prepotencia", no apte per a un comportament cientific, ¿no creus?

6- teoria teua: "¿son anticatalanistes?" -> fals, fals, fals, una i mil voltes ... si no lluitara contra els que me volen "convertir", seria "imbecil". Aixina tria.

7- teoria teua: "Catalunya no te poder sobre Valencia" -> tecnicament, pero com ya veus animalet, no se quins partits, junt al ERC, que ni pinten ni tallen en Valencia, volen cambiar la denominacio del nostre idioma, pero clar, estos partits politic son uns llingüistics de categoria que te cages damunt. Encara recorde les frases del profetes catalanistes: "dixeu la llengua al llingüistis". Be, tots sabem que el profetes, solen dir i no cumplir.

8- teoria teua: "curta vida" -> tu ho has dit animalet, tens prou vida per davant per decidir-te; o "acatar a la inteligencia indiscutible" o en cambi "creixer i desidir per tu mateix"... ¿que tries? o millor dit acates o desidixes...
 
Fa molt de temps que no actualises la bitacora ¿que passa, Chich?
 
Hola Ferrer, la veritat es que la faena i estudis han ocupat completament el meu temps, pero pronte tornaré ...
 
Bones,

Em presto, em dic Xavi i sóc català, i escric aquest text amb el meu dialecte de la llengua comuna perquè estic segur de que tots ,m'enteneu. llavors, com que no em podeu negar que m'enteneu tot el que dic, senyal que és la mateixa llengua, no? Llavors no podem dir que parlem llengües diferents, li podeu dir català, valencià o jonolulú.

A més a més, l català de Tortosa amb el valencià de València s'assemblen més que no el català de Lleida amb el català de Girona. Des d'un punt de vista objectiu és la mateixa llengua.

Dir que no és la mateixa llengua és com dir que a mitja bÈlgica no es parla francès, que es parla Belga, o que a estats Units no parlen angles, parlen americà; i bé que escriuen coses diferents...

Però bé la meva exposició no anava per aquí. Mirin, Jo em considero catalanista, m'estimo la meva terra i no considero que el País Valencià (i dic país i no comunitat, que després també ho comentaré) sigui la meva terra, és a dir terres catalanes.

Bé, la idea dels Països Catalans que es té des d'aquí Catalunya, des del meu humil punt de vista, és la federació dels 3 paisos catalans (i si no voleu els hi voleu dir catalans, doncs es busca un altre nom).

Jo no sé d'on treieu les idees de fer unes creuades i convertirem tots els valencians amb catalans, els hi psoarem una barretina un porró de vi, i a cantar tot els segadors, ves no canviem el o i li diguem Catalunya II. Va home va, Catalunya és Catalunya i el país Valencià és el País Valencia. Cada una té la seva cultura i tradicions, però tenim una llengua comuna que ens fa de vincle, junt amb les illes.

La idea aquesta que us han posat els blavaristes dels catalanistes que volen acabar amb València i totes les mandangues aquestes és mentida.

Per començar us anomenem País valencià. perquè, perquè des de la conquesta de Jaume I, va fundar aquest país, país amb les seves propies institucions, sota un regnat comú, sota unes polítiques exteriors comunes, el que en diriem actualment un estat dins una federació, com pot tenir El regne Unit o els mateixos EE.UU. Per això mateix em repugna que en digueu comunitat Valenciana, perquè en penso (i aixo si que és molt subjectiu) que us negueu a la vostra història i us resigneu a ser espanyols, és a dir passeu de ser valencians a ser castellans. Perquè el verdader significat de l'Espanya que coneixem es Catella, busque-ho en la historia per alla on hi ha Felip V. Però ja he dit que això és molt subjectiu.

Us penseu que els independentistes volen més? Sí, es volen separar d'Espanya, amb valtros i am ses illes, i tornar a formar aquelles institucions independents entre elles, sota una politica esterior comú. tant repelent és aquesta idea?


Un Català, catalanista i no independentista.

PD: perdoneu la llargada i si m'he posat pesat. Espero que algu em doni resposta.
 
Publicar un comentario

<< Inici

Este espai gracies a Blogger