Aço no s'acaba aci...

Ya fa prou temps que no actualise lo meu bloc, i no es per falta de motius i ganes, sino per falta de temps. Eixe be tant preciat que mos consedix la possibilitat de fer alguna cosa bona o roïn, i per sort i desgracia este be es llimitat per a totes les persones, siguen bones o roïnes. Hi han persones que en el seu temps han realisat accions malvades contra la seua propia identitat i la dels seus familiars, amics, companyers, i està clar que esta traicio ha sigut ben mirada per gent de la seua calanya. Aci podriem nombrar eixes persones que traicionaren a la seua propia gent per benefici d'atres, en pro d'una raça superior ... a prou gent li haura vingut a la ment images d'un tal senyoret en bigotet... ¿qui era ...o qui es?, de cada u depen identificar-lo. Atres bones persones, de les que no vaig a nombrar-les, son atacades per "la ciencia", i estes persones fan mes be al mon, que de moment ha fet esta, com si la mateixa no havera fet i continua fent molt males coses ... un problema d'egoimes o d'amnesia.
Continuant en ixe be tan excas que es el temps, vullc felicitar i donar gracies a tot lo mon que escabollint-se de la roda de la societat que mos poseix, dedica ixe preciat be de cada u per a fer coses bones per ad ell mateix i per a atres persones, enorgullint-se de ser lo que es, respetant i fent-se respetar i com no, una especial referencia ad ixa gent, valencianista que proclama i defen en tant d'orgull sa cultura i llengua valencianes.
En lo meu cas, al escomençar l'any me vaig fer prometre que faria realitat lo meu proyecte, lo meu desig i es aço en lo que dedique el meu llimitat temps, i ya els primers passets està donant i molt pronte serà presentat a la gent. M'en vaig de moment, pero tranquil per vore que el chicotet foradet que el meu bloc podia haver creat (encara tinc yaya i espere que me dure per molt de temps), esta molt ben cobert, per atres blocs de categoria i atres pagines ueps, que treballen a destall, per la llengua i cultura valencianes.
Moltes gracies amics, tornaré molt pronte.

Comentaris:
A vore si es veritat que tornes pronte, amic.

M' alegre molt de que hages actualisat la teua web.

Un fort abraç.
 
Publicar un comentario

<< Inici

Este espai gracies a Blogger