¿Fantasmes imaginaris?

Es una llastima que l'ultim atact contra la llengua i cultura valenciana, en el "Camp Noi" no m'haja sorpres gens, ni miqueta. Per a mi, es un atre atac mes, pero es veu que al ser futbol o simplement perque ix en la televisio, este atac es mes important i d'obligada reaccio de diverses entitats i grups politics. Lo unic gracios de tot aço, es que el senyor Pla es veu que esperà consentiment del pare ZP per a poder dir alguna cosa al respecte (patetic). Be, davant d'esta reaccio de valenciania ... perdoneu-me que m'he equivocat ... de espanyoleria, de la majoria dels partits politics, m'he quedat prou ratificat en les meues idees, de vore que la llengua i cultura la venen, pero la terra no ... i per aço esta ben clar lo que defenen: l'ocupacio territorial. La gent vos la repanpinfla, pero no patiu que no vos vaig a retraure este comportament, perque total, encara que estem en el 2005, els vostres metodos solen ser els tipics des de l'inici de l'humanitat; despres d'una conquista, o s'esclavisa i martirisa, o s'asesina ... lo tipic, ¿no?, ¿lo que feu no?.
Se que d'este tema es parlarà uns dies, pero en aixo quedarà, en un nou atac mes inpune del fascisme catalaniste, i el govern, tant espanyol com valencià, unicament els pegarà uns lleugerets carchots i una baixeta reganyina i tot arreglat, pero escolteu be lo que diu la gent: Mai mos fareu catalans.

Comentaris:
A mi lo que mes m' ha impressionat del tema, Chich, es que González Pons fica el crit en el cel per una mapa dels PPCC en el Nou Camp i no diu res dels mapes dels PPCC que hi ha als llibres de text valencians.

Yo ya estic fins als collons de politics de PPSOE que "por el bien de la unidad de España" sacrifiquen constantment a Valencia.

Camps i Pla es mereixen un patibul de fusellament.
 
Si ferrer tens tota la rao mon, estes personetes no es mereixen ni el nom que tenen. Asi estem sufrint el problema dia a dia, en cada raco trobem catalanisacio i perque alli, en Catalunya promouen les seues idees fascistes, ¿tant mos tenen que afectar? Si asi, els dirigents no erradiquen el problema, ¿que podim fer en atra "comunitat"? ... en fi, vore per a creure ... dos anyets mos queden per intentar que mes i mes valencians desperten de les agresions que tant PP, PSOE, EU, Bloc, ERPV, etc fan o permitixen i financien, continuem en el cami amic ferrer
 
Publicar un comentario

<< Inici

Este espai gracies a Blogger