¡Che es Nadal!

¡Che...! quina alegria en estos dies de poder gaudir de la companyia de familiars i amics, unes dates que criden a soterrar les diferencies entre persones, disputes en familiars, amics i enemics, estos dies son tant per a cristians com per ateos, perque supose que anticristians no deuen existir persones ni tan sols la paraula, en fi, dies perfectes en que es fa una crida a l'humiltat i l'aniquilacio de qualsevol prepotencia que es un factor que anula totalment el raonament huma. En estes dates podim trovar en un parlament d'una comunitat autonomica espanyola com membres que no fa molt de temps atentaren en Terra Santa contra signes cristians en burles fotografiques, que es possen en estos dies a entonar en son tempraner idioma nadalenques, encara que en l'hemicicle s'afanyen per aniquilar tot signe cristià ... be, lo ultim ha sigut cantar les nadalenques, aixina que se suposa que han canviat, perque supose que no es burlen .... una volta mes de mosatros ¿no...?
Demanen per ad estos dies i els que venen, que tots dixem ser lo que cada u vol ser, i respetem l'opinio de les diferents persones i qui no estiga content en l'opinio de la majoria te tota llibertat per emigrar a atres terres a on serà molt ben rebut... segur, o aixo es lo que crec.
Per acabar fer una crida novament a la rao, que si hui en dia estes festes, les de Nadal son cristianes, i com la majoria som cristians, respeteu-mos, i no volgau canviar lo "Bon Nadal" per lo antinatural "Bones festes", feu el favor, i ya me despedixc...
Desije a tots els visitants d'esta pagina molt Bon Nadal i Feliç any nou, que menjeu molts torrons i cava valencià, fins molt pronte...

Comentaris:
Che, amic. Bon Nadal i Feliç 2006.

Ya fea falta que actualisares el bloc ya, que el tenies prou abandonat.

En fi, es una llastima que aci en Europa el cristianisme estiga decaiguent d' esta manera i que el laicisme creixent faça vore a les creencies cristianes com "una cosa d' andar per casa" (igual que la llengua valenciana per a alguns).

Les festes del Nadal son algo mes que anar a comprar a El Corte Inglés, es conmemorar el naiximent del Fill de Deu, que decidi sacrificar-se per a redimir els nostres pecats.

Un fort abraç.
 
T' equivoques.

La castellanisacio deriva precissament de voler impondre per la força un idioma (el catala) en el qual els valencians no mos identifiquem perque no es el nostre. I precissament perque no mos identifiquem en ell, cada volta hi ha i hi haura mes castellaparlants en Valencia.
 
ferrer:

Si, tinc el bloc prou abandonat, pero es que estic clavat en atres assunts que espere pronte traure-los a la llum ...

i sobre el cristianisme en Europa crec que una poca gent vol amagar-lo, perque sap que som molts, i itenten ridiculisar al creyents, donar falses enquestes, rebaixar a l'home a necesitats fisiques únicament i aixina donar a l'home la categoria de ser suprem, per la seua inteligencia ... en fi, una historia que a mi me sembla repetida ... ¿no?
 
aplom

Home ... ¿a on veus tu el odi ixe? Valencia, no ha sigut, no es i mai serà res de catalonia. Dis-me tu chiquet ¿des de quan una nacio se convertix en atra o s'anexiona a una segon perque els governants son d'atre lloc? ... supose que si yo fora president de, per posar un eixample Bolivia, per el fet de que soc valencià, ¿Bolivia seria valenciana?, no digues bogeries.

I una coseta mes, yo personalment tinc l'iniciativa de ensenyar llengua valenciana als castellanoparlants que me rodejen; familiars, amics, companyers, coneguts, pero mira, al final ho dixen estar perque yo lis dic com se diuen les coses i veuen correspondencia en la parla del poble i en acabant escolten en Canal Noi i en les institucions valencianes una llengua diferent i per aixo es farten i dixen de intentar aprendre i com no, no creix la castellisacio, si no que disminuix el us de la llengua valenciana, i ¿qui te la culpa?, ¿yo, que junt al poble valencià que parlem la nostra dolça llengua valenciana des de que comencem a gesticular paraula i es transmesa de pares a fills? o ¿el govern valencià que coaccionat per Catalonia imposa un especimen de valencià-català, que no parla ningu, ni valencians ni catalans, pero que es un pas per a destruir l'idioma valencià i impondre el barcelonì?

dis-me aplom ... no es el nom, son dos llengues distintes i si no ho veus ni ho escoltes es que estas cego i sort.
 
aplaudiments per a chich per les seues intervencions
 
Publicar un comentario

<< Inici

Este espai gracies a Blogger